Nyheder

Det gode samarbejde med Silkeborg Sportscenter fortsætter.
10. januar 2023, 20.38

MED ET MEDLEMSSKAB AF SILKEBORG ISHOCKEY, KAN DU HELE SÆSONEN (2023/2024) KOMME TIL OFFENTLIG SKØJTELØB - HELT GRATIS 

For at komme gratis ind, skal du fremvise dit Silkeborg ishockey medlemskort. Dit medlemskort finder du på din holdsport app. Kortet skal have et billede, hvor det er muligt at genkende dig. Så altså ikke et billede med eks. ishockey hjelm. Eksempel indsat nedenfor.

👉 Vejledning til at finde medlemskort via Holdsport 


Der er offentligt skøjteløb i Silkeborg Skøjtehal på følgende tidspunkter: 


👉 Se hvornår der er offentlig skøjteløb på Isplanen

Der vil dog ikke være gratis entré i skolernes efterårsferie (uge 42) og vinterferie (uge 7) 


Når du tager til offentligt skøjteløb, kan du naturligvis bruge dine egne skøjter. Du medbringer dine skøjter eller henter dem i dit skab ved at bruge spillerindgangen. Derefter går du via hovedindgangen ind til skøjteudlejning og viser dit medlemskort og får et stempel, som er din indgangsbillet. 


Det er ikke muligt at låne ishockeyskolens skøjter. Du kan naturligvis leje skøjter i skøjtehallen og entréen vil stadig være gratis. 


Til offentlig skøjteløb skal alle ishockeyspillere bære hjelm (gerne din ishockeyhjelm) og handsker, når de går på isen. Har du din egen klubtrøje, opfordrer vi også til, at du tager den på. 


Når du er i hallen under offentlig skøjteløb er det naturligvis de regler der gælder og husk du er repræsentant for din klub. 


Vi opfordrer naturligvis til, at du tager venner og veninder med, så de kan se hvor fedt det er at stå på skøjter. Venner og veninder betaler for indgang og leje af skøjter, hvis de ikke selv har - Se mere om offentlig skøjteløb på Silkeborg Sportscenters hjemmeside


Vi håber at rigtig mange af jer vil gøre brug af denne fantastiske mulighed, som er kommet i stand i samarbejde med Silkeborg Sportscenter. 


De bedste hilsner

Ishockeyudvalget