Klubnyheder

​ *** NY SÆSON - NY SPONSOR ***

31. juli 2021, 21.57

*** NY SÆSON - NY SPONSOR ***

Nogle gange går det ikke som man forventer og derfor må man sadle om. Det har vi gjort i forhold til vores udstyrs sponsor. Vi har de sidste par måneder arbejdet på en ny sponsor aftale. Den er landet nu, så derfor byd velkommen til REXHOCKEY, som i samarbejde med Bauer er vores nye klubsponsorer.


REXHOCKEY og Bauer lægger et sponsorat i klubben og derudover får alle SSF’er 10% på alle varer fra REXHOCKEY butikken og fra Rexhockey.com.


I aftalen ligger også, at REXHOCKEY i løbet af en sæson afholder 4 Pop-Up-Days i Silkeborg Skøjtehal, hvor REXHOCKEY selv kommer i hallen og giver råd og vejledning i forbindelse med køb af udstyr.

Mød REXHOCKEY første gang på Danmarks sjoveste ishockey camp i uge 31, hvor familier med børn tilmeldt campen får 20% rabat på alle varer. Ud over de oplyste rabatter, vil der på Pop-Up-dagene være et hav af special tilbud for alle.


Ud over de 4 Pop-Up-Days vil der én gang pr. sæson blive afholdt en Bauer dag, hvor Bauer kommer til Silkeborg med ekstraordinære gode tilbud på Bauer udstyr.

Klubnyheder