Klubnyheder

BREAKING NEWS - NYT HOLD - HOCKEY MOMS

14. august 2022, 14.09

Vi har talt meget om det, og ny gør vi det. Vi opretter holdet - Hockey Moms.


Det er dette holds primære formål at skabe et stærkt fællesskab mellem ishockey mødre. Dem der til dagligt står klar i kulissen. (Jo - vi ved godt at færdrene også er super aktive i kulissen).  Men lige her - hver 4. fredag aften, er det mor, der er i fokus 🙂Du skal ikke kunne stå på skøjter for at være med. Den diciplin vil vores tålmådige træner, Thomas lære os.

Er du en garvet skøjteløber er du også hjertelig velkommen. Du får så rollen som mentor for de ikke så rutinerede skøjteløbere. Og det ville være så fantastisk, hvis I garvede ishockey mødre ville være med.


Der vil være træning den første fredag i hver måned. Se aktivitetskalenderen, under holdet Ishockey Moms - det er også her du tilmelder dig holdet.


Tiden på isen skal være sjov og derudover lægger vi lige så stor vægt på 3. halveg.


Du er selv med til at sætte rammerne. Vi er tilhængere af initiativets magt. Så har du en god idé til, hvordan det kan blive endnu sjovere at være på og uden for isen med The Hockey Moms - så sæt igang.


Vi træner i alt 7 gange i løbet af sæsonen og kontingentet er kr. 500, inkl. lån af udstyr.

Udstyr kommer en af klubbens meget rutinerede kræfter, Michael Lübbert og hjælper os med.


Første træning er fredag d. 2. september 2022. Kom og vær med fra start.

Har du spørgsmål til dette hold, så send dem til holdets koordinator, som du finder på uder fanen træner på holdets side: PERSONERNE BAG HOLDET 


Den helt gode nyhed er, at der er allerede åben for tilmelding - der gør du lige her: TILMELD DIG HER.

Klubnyheder