Klubnyheder

Har du hørt om Dansk Ishockey TV? Alle ishockeykampe livestreames - Lige nu kan du købe abonnement til reduceret pris 👊🏒🥅

30.10.2022 / 30.10.2022


DU KAN OPRETTE DIG HER


I juni sidste år, blev der indgået en historisk aftale mellem DIU og Sportway. Aftalens indhold er at SAMTLIGE ishokcey kampe på alle niveauer i løbet af en sæson bliver livestreamet. 


Vi fik i Silkeborg skøjtehal, sidste år installeret kamera og aftalen mellem DIU og Sportway er trådt i kraft fra denne sæson. 


Aftalen betyder, at alle kampe – fra Talentligaen, Kvindeligaen og 1. division over U-landskampe og ned til de ungste u-hold (U7) – streames live via SPORTWAYS streamingsystem, der fungerer via kameraer med kunstig intelligens.


Samtlige ishockeykampe herhjemme er tilgængelige.


Hverken klubledere, trænere, forældre eller bedsteforældre behøver nu at gå glip af et minuts action ude i de danske skøjtehaller, hvis de tilkøber adgang til den nye platform, som går under navnet danskishockey.tv.


SPORTWAYS system rummer mere end blot transmissioner af ishockeykampene over hele Danmark: 


Platformen rummer innovative modeller til analyse af kampe, træning og individuel udvikling og analyse af spillere.


Produktionerne af kampene er drevet af en algoritme, der er specialudviklet til ishockeykampe og de ubemandede kameraer skaber et vue ud over hele arenaen. AI-teknologien følger automatisk kampen og zoomer ind og ud, så der skabes en professionel produktion. 


Teknologien kan linkes til DIU’s database og kampsekretariatet, så det automatisk skaber grafikker, gentagelser og højdepunkter efter kampen.


DANSK ISHOCKEY TV TILBYDER FREM TIL 30. NOVEMBER ET ABONNEMENT TIL REDUCERET PRIS


Dansk Ishockey TV skriver: 


Du kan se over 2.500 kampe hver sæson! Vi viser ishockey fra alle ungdomsrækkerne, talentligaen, Divisionen og meget mere! Kig endelig forbi vores hjemmeside og se hvad vi har på programmet. 


Vi giver dig følgende muligheder for rabat: 

  • Køb et månedsabonnement og få 50 % rabat på de første 2 måneder 
  • (rabatkode: SPAR50)

 

  • Køb et årsabonnemet og få 20 % rabat
  • (rabatkode: SPAR20)


Hvis du vil benytte dig af en af disse tilbud, skal du bruge den rabatkode der matcher det tilbud du ønsker. 


Rabatkoden skal bruges når du opretter et abonnement. 


DU OPRETTER DIG HER