Trænere på campen

International kvalitet 

Danmarks sjoveste ishockey camp i Silkeborg, har siden 2014 været kendt for sin høje kvalitet af camp trænere. 

2024 er ikke nogen undtagelse, vi stiller igen med trænere fra øverste hylde, i år kommer trænerstaben fra Finland og Sverige. 

Headcoach:

Vi er super glade for at kunne præsentere god kending i Silkeborg Ishockey, ingen anden en selveste Oona Peltonen..

Oona har tidligere været med i Silkeborg. og kommer med et imponerede CV.  som klubtræner i DK, NO og FIN. herunder flere roller omkring landshold fra DK og FIN. vi ser det virkelig som et scoop at Oona er med som Headcoach i år. 

Goaliecoach:

Vi er meget glade og stolte over at kunne byde Kjell Snip tilbage som goaliecoach på vores camp. Kjell er et kendt ansigt i mange lande, hvor han har trænet flere goalies på meget højt niveau. På campen opleves han som en altid glad og inspirerende person, og vores goalies elsker ham. 

Coach:

Endnu et stærkt trænerkort - David Ohnutek. David Ohnutek er fra Tjekkiet. David har 20 års erfaring som træner i Tjekkiet, England, Norge og Danmark – her i Danmark har han arbejdet for Frederikshavn og Herning. David er teknisk stærk og super motiverende at arbejde med og så er han tydelig og god i sin kommunikation med ungerne, så alle er med på hvad han vil opnå.